Phytoxygene

HomePhytoxygene

Phytoxygene (manueel)

De zuurstof toevoegende detox-behandeling belooft de huid een verfrissende adem, resulterend in een frisse en zuivere teint, een gladdere huidstructuur, en een stralend gezicht. Deze behandeling maakt gebruik van speciale plantenextracten en essentiële oliën om de huid te revitaliseren en te ont stressen.

Verwijdering van dode huidcellen

Een cruciaal aspect van de zuurstof toevoegende detox-behandeling is de verwijdering van dode huidcellen door speciale plantenextracten. Hierdoor ondergaat de huid een vernieuwing, wat resulteert in een gladdere en gezonder ogende huidstructuur. De huid wordt als het ware bevrijd van de last van dode huidcellen.

Verhoogde zuurstoftoevoer

Dankzij deze behandeling ontvangt de huid een verhoogde toevoer van zuurstof. Dit draagt bij aan het stimuleren van de natuurlijke ademhaling van de huidcellen, wat resulteert in een frisse teint. De verbeterde zuurstoftoevoer bevordert niet alleen het uiterlijk van de huid, maar draagt ook bij aan een gezonde en vitale uitstraling.

Essentiële oliën voor ontspanning

Om de ervaring compleet te maken, worden essentiële oliën gebruikt om de huid te ontspannen. Deze oliën dragen bij aan een gevoel van welzijn en rust, waardoor de huid niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit wordt verzorgd.

Een gezicht dat straalt als nooit tevoren met Phytoxygene

Het eindresultaat van de zuurstof toevoegende detox-behandeling is een gezicht dat straalt als nooit tevoren. De combinatie van het verwijderen van dode huidcellen, de verhoogde zuurstoftoevoer, en de ontspannende werking van essentiële oliën creëert een vernieuwde en levendige uitstraling.

De zuurstof toevoegende detox-behandeling biedt een verfrissende ervaring voor de huid, met een focus op het bevorderen van een frisse teint, een gladdere huidstructuur, en een ontspannen gemoedstoestand. Ervaar zelf de revitaliserende kracht van deze behandeling en geef uw huid de ademruimte die het verdient. Ontdek een nieuwe dimensie van schoonheid en vitaliteit.

Tijd: 60 min
Prijs: €79,-

Kenmerk

De scrub Dermabrasion en het masker pro-oxygene hebben een stimulerende werking en voeren afvalstoffen af. De afsluitende massage met essentiële oliën zorgt voor een mooi eindresultaat.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off