PH – Dermo peeling

HomePH – Dermo peeling

PH (manueel)

Huidherstellende peeling belooft een effectieve aanpak voor het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering, het verbeteren van de teint en het verminderen van opvallende pigmentvlekken. Deze behandeling is ontworpen om uw huid een verjongende impuls te geven en een frisse, stralende uitstraling te bevorderen.

Zichtbare tekenen van veroudering verminderen

De huidherstellende peeling richt zich op het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering. Dit omvat fijne lijntjes, rimpels en andere onregelmatigheden die met de tijd op de huid verschijnen. De actieve ingrediënten in de peeling werken samen om deze tekenen te verminderen, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

Een frisse en stralende teint met de peeling PH

Een bijkomend voordeel van de huidherstellende peeling is het verbeteren van de teint. De behandeling helpt de huidtextuur te verfijnen, poriën te verminderen en een algehele frisse en stralende gloed te bevorderen. Dit draagt bij aan het creëren van een jeugdige uitstraling.

Minder opvallende pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen de huidteint ongelijk maken en een verouderde indruk geven. De PH peeling richt zich op het verminderen van de opvallendheid van deze pigmentvlekken, waardoor de huid een egaler en jeugdiger uiterlijk krijgt.

Maatwerk voor uw gevoelige huid

Wat deze behandeling uniek maakt, is de mogelijkheid om het aan te passen aan de gevoeligheid van uw huid. Door de PH peeling af te stemmen op de individuele behoeften van uw huid, wordt de behandeling persoonlijker en wordt de kans op irritatie geminimaliseerd.

Deze PH peeling bied een geoptimaliseerde huidverzorging, gericht op het verminderen van tekenen van veroudering, het verbeteren van de teint en het verminderen van pigmentvlekken. Door de behandeling af te stemmen op de gevoeligheid van uw huid, wordt een gepersonaliseerde en effectieve aanpak gegarandeerd. Ontdek de verjongende kracht van de huidherstellende peeling en geef uw huid de zorg die het verdient. Heeft u ook al onze andere anti age peeling gezien?

Tijd: 60 min
Prijs: €96,-

peeling - PH - anti age - verjonging - huidherstellend

Kenmerk

De peeling exfolieert de huid. De massage stimuleert de cel vernieuwing en bevordert het herstel van de opperhuid. Het verzachtende masker met verkoelend effect kalmeert de huid na de behandeling.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off