Catio Clean

HomeCatio Clean

Catio clean (apparaat)

De Catio Clean behandeling is een diep reinigende huidverzorging die gebruik maakt van een geavanceerd apparaat. Met een focus op het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen, belooft deze behandeling direct zichtbare resultaten.

Effectiviteit voor alle huidtypen, vooral acne-gevoelige huid

Deze zeer effectieve behandeling is geschikt voor alle huidtypen, maar komt in het bijzonder ten goede aan de acne-gevoelige huid. De thermische elektrode die tijdens de behandeling wordt gebruikt, zorgt voor een aangename warmte die helpt bij de afvoer van afvalstoffen.

Diepe reiniging en poriënverfijning

Tijdens de behandeling lost het talg op in de reinigingsgel, waardoor de poriën diepgaand worden gereinigd. De warmte zorgt ervoor dat de poriën zich goed openen, waardoor eventuele onzuiverheden nog effectiever kunnen worden verwijderd. Dit resulteert in een schonere en helderdere huid.

Balans en rust: verzorgende serums

Na de diepe reiniging wordt een reinigend serum zorgvuldig gemasseerd. Dit zorgt voor een kalmerend effect, brengt de huid in balans en geeft een gezonde, stralende teint. Het serum is doordrenkt met rijke werkstoffen die de huid op meerdere niveaus verzorgen.

De Catio Clean behandeling biedt een totaaloplossing voor een gezonde huid. Door de diepe reiniging, poriënverfijning en verzorgende serums, wordt de huid gerevitaliseerd en in balans gebracht. Ervaar zelf de directe resultaten en geef uw huid de verzorging die het verdient met de Catio Clean behandeling. Ontdek een nieuwe dimensie van schoonheid en vitaliteit.

Tijd: 45 min
Prijs: €45,-

Zeer geschikt voor acne huid

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off