Age firming

HomeAge firming

Age firming (manueel)

De Age Firming behandeling staat bekend om de spectaculaire veranderingen die het brengt in het gezicht, de hals en het decolleté. Met een doelgerichte aanpak belooft deze behandeling een liftend en verstevigend effect, waarbij de tekenen van veroudering worden teruggedraaid.

Het opmerkelijke resultaat van Age firming

Het gezicht ondergaat een opmerkelijke transformatie met deze behandeling. De huid wordt niet alleen zichtbaar steviger, maar ook vermoeide trekken krijgen een welverdiende lift. Rimpels en lijntjes vervagen subtiel, waardoor de huid er jeugdig en fris uitziet.

Stralende teint: het toverwoord

Een stralende teint is vaak het kenmerk van een jeugdige uitstraling. Met de Age Firming behandeling wordt dit toverwoord werkelijkheid. De teint krijgt een boost en straalt als nooit tevoren. Het gezicht lijkt verjongd en vitaler dan ooit tevoren.

De Age Firming behandeling biedt een verjongende boost voor het gezicht, de hals en het decolleté. Met een focus op stevigheid, het liften van vermoeide trekken en het verbeteren van de teint, is deze behandeling een essentiële stap in het behoud van een jeugdige uitstraling. Ervaar zelf de indrukwekkende resultaten van de Age Firming behandeling en laat uw huid stralen als nooit tevoren.

Tijd: 40 min
Prijs: €105,-

Kenmerk

De huid oogt jonger dankzij de tweevoudige werking van de scrub. De massage ondersteund de huid en maakt ze elastischer en steviger dankzij specifieke versterkende en liftende bewegingen. De Anti-rimpeltracker met hyaluronzuur wordt op elke rimpel gezet en egaliseert het oppervlak van de huid voor een direct zichtbaar effect. Het liftende stevigheidsmasker voor gezicht en decolleté geeft de werkstoffen diep in de huid af.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off