Catio Lift

HomeCatio Lift

Catio lift (apparaat)

De CatioVital Lifting behandeling staat bekend om haar directe en verbluffende liftend effect. Met behulp van geavanceerde spierstimulatie wordt een onmiddellijk resultaat bereikt, dat de gelaatstrekken transformeert.

Strakkere gelaatstrekken: een zichtbare verandering

Met de CatioVital lift behandeling worden de gelaatstrekken merkbaar strakker. De technologie achter deze behandeling maakt het mogelijk om de spieren te stimuleren, waardoor de contouren van het gezicht scherper en meer gedefinieerd worden. Dit leidt tot een direct zichtbare verandering.

Jeugdige stevigheid hersteld: de kracht van CatioVital

Een van de opmerkelijkste aspecten van de CatioVital lift behandeling is het vermogen om jeugdige stevigheid terug te brengen. Door de doelgerichte spierstimulatie wordt de huid als het ware opgetild en versterkt. Dit resulteert in een verjongd en vitaal voorkomen.

Een complexe samensmelting van technologie en verzorging

Wat de CatioVital lift behandeling onderscheidt, is de unieke combinatie van geavanceerde technologie en verzorging. De spierstimulatie wordt nauwgezet afgestemd op de individuele behoeften van de huid, waardoor een optimaal resultaat wordt gegarandeerd. Deze geavanceerde aanpak biedt een ongeëvenaarde ervaring in huidverzorging.

De CatioVital Lifting behandeling biedt een revolutionaire benadering van huidverzorging. Met haar focus op directe spierstimulatie worden strakkere gelaatstrekken en jeugdige stevigheid verwezenlijkt. Ervaar zelf de kracht van deze geavanceerde behandeling en geef uw gezicht de lift die het verdient. Ontdek een nieuw niveau van schoonheid met de CatioVital lift behandeling.

Tijd: 75 min
Prijs: €88,50

Kenmerk

De lymfedrainage zorgt ervoor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt. De spierstimulatie zorgt ervoor dat de  gezichtsspieren sterker worden. De ‘Lifting-massage’ wordt toegepast met essentiële oliën.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off