Epileren of harsen

HomeEpileren of harsen

Epileren of harsen van de wenkbrauwen

Wenkbrauwen vormen een essentieel onderdeel van ons gezicht en spelen een grote rol in onze uitstraling. Daarom kan het juist vormgeven van de wenkbrauwen een wereld van verschil maken en het is daarom belangrijk om te kiezen voor de juiste behandeling. Bij onze salon hebben we een specifieke focus op het epileren en harsen van de wenkbrauwen, waarbij we altijd streven naar een resultaat dat perfect aansluit bij de vorm van jouw gezicht.

Bij het epileren en harsen maken we niet gehaast een beslissing. Als eerst beginnen we met een grondige analyse van jouw gezichtsstructuur en bespreken welke vorm het beste past bij jouw natuurlijke uitstraling. Door deze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat de wenkbrauwen na de behandeling naadloos aansluiten bij de rest van je gezicht.

Kortom, met onze professionele aanpak van het epileren en harsen van wenkbrauwen streven we naar een resultaat dat niet alleen mooi is, maar ook perfect past bij jouw gezichtsvorm en uitstraling. Met de juiste nazorg en gebruik van de juiste producten kun je nog langer genieten van het verbluffende resultaat. Vertrouw op onze expertise en ervaar zelf het verschil dat perfect gevormde wenkbrauwen kunnen maken.

Tijd: 15-20 min
Prijs: €16,50

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om extra zorg te dragen voor je huid. Gedurende de eerste 48 uur na het harsen raden we aan om blootstelling aan de zon te vermijden. De huid is namelijk gevoeliger na de behandeling en de kans op verbranding is groter. Om je huid optimaal te beschermen, adviseren we het gebruik van een zonnebrandcrème met een SPF 30 of zelfs beter SPF 50

Harsen wenkbrauwen
color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off