Eye lifting

HomeEye lifting

Eye lifting

De liftende oogbehandeling is een speciaal ontwikkelde behandeling die zich richt op de gevoelige huid rondom de ogen. Met een doelgerichte aanpak worden rimpels, wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en fronsrimpels aangepakt.

Maatwerk voor de gevoelige huid rond de ogen

De huid rondom de ogen is van nature dunner en gevoeliger, en vereist daarom een speciale benadering. De liftende oogbehandeling is ontworpen om deze kwetsbare huid effectief te behandelen. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en technieken wordt de huid verjongd en hersteld.

Rimpels en kraaienpootjes: doelgerichte verzorging

Een van de belangrijkste doelen van de liftende oogbehandeling is het verminderen van rimpels en kraaienpootjes. Door gebruik te maken van geavanceerde ingrediënten en technieken, worden deze tekenen van veroudering gericht aangepakt. Het resultaat is een jeugdiger en gladdere oogopslag.

Weg met wallen en donkere kringen: verfrissing voor de ogen

Wallen en donkere kringen kunnen de ogen een vermoeide uitstraling geven. De liftende oogbehandeling biedt een verfrissende oplossing. Door de gerichte aanpak van deze behandeling worden wallen verminderd en donkere kringen opgelicht, waardoor de ogen weer stralen.

Fronsrimpels: ontspanning en verjonging

Naast rimpels rond de ogen, kunnen ook fronsrimpels een teken van veroudering zijn. De liftende oogbehandeling richt zich op het ontspannen van deze fronsrimpels, waardoor een jeugdiger en meer ontspannen uitstraling wordt gerealiseerd.

De liftende oogbehandeling biedt een doelgerichte aanpak voor de gevoelige oogcontouren. Met een focus op rimpels, wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en fronsrimpels, belooft deze behandeling een verjongde en stralende oogopslag. Ervaar zelf de verfrissende en verjongende effecten van de liftende oogbehandeling en geef uw ogen de verzorging die ze verdienen.

Tijd: 60 min
Prijs: €65,-

Kenmerk

De oogmassage zorgt voor vermindering van vermoeide oogleden. De spierstimulatie maakt de spieren rondom de ogen sterker en hebben een ongekend liftend en verjongend effect. Het rijke serum-gel pakt rimpels, wallen en donkere kringen aan. Het oogmasker maakt rimpels gladder.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off