Manicure behandelingen

HomeManicure behandelingen

Manicure

Wij werken samen met de merken Courtin en Mary Cohr. Met de nagelriemolie van Courtin, verrijkt met tea tree olie, zorgen we voor verzachting en voeden de nagelriemen. De handcrème van Mary Cohr staat bekend om haar verstevigende werken en effectieve aanpak tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes. Bovendien biedt de crème een beschermende barrière tegen kou en wind.

De behandeling in detail

  • Knippen en Vijlen: Uw nagels worden naar wens geknipt en gevijld voor een perfecte vorm.
  • Verzorgend Badje: De handen krijgen een ontspannend en verzorgend badje om de huid te hydrateren.
  • Nagelriemverzorging: De nagelriemolie wordt zorgvuldig gemasseerd, waardoor deze diep in de nagelriemen kan intrekken. Hierbij worden de nagelriemen geïnspecteerd en indien nodig terug geduwd of licht bijgewerkt.
  • Handcrème van Mary Cohr: Na een grondige nagelriemverzorging wordt de verstevigende handcrème van Mary Cohr aangebracht, die uw huid beschermt en verzorgt.
  • Ontspannende Massage: Uw armen en handen worden liefdevol gemasseerd met de crème, waardoor deze zijn werk kan doen.
  • Optioneel: Nagels Lakken: Indien gewenst, kunnen we de nagels een finishing touch geven met een blanke lak van MaluWilz. Deze lak geeft niet alleen een verzorgende glans, maar versterkt de nagels ook.

Tijd: 30 min
Prijs: €26,-

Manicure + Shellac CND

De nagels worden naar wens geknipt en gevijld. Hierna masseren wij de nagelriemolie in zodat deze goed kan intrekken. De nagelriemen worden allemaal goed nagekeken, deze worden terug geduwd of licht weggehaald.

Na het verzorgen van de nagels wordt de CND Shellac aangebracht. CND Shellac is geen vervanger voor nagellak en geen vervanger voor kunstnagels. Het is een totaal ander concept en heeft vele voordelen.  Het blijft 2 tot 3 weken mooi zitten en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze lak is  niet schadelijk voor de natuurlijke nagel. Dit komt omdat wij de natuurlijke nagel niet extra hoeven op te ruwen wat je bijvoorbeeld bij een kunstnagel wel moet doen.  De Shellac bestaat uit meerdere dunne lage die na elke laag wordt uitgehard met een ledlamp. Het voordeel aan de Shellac is dat het na de behandeling meteen droog is. Ook zitten er kleine tunneltjes in de Shellac, hierdoor kan u de natuurlijke nagel evengoed verzorgen met een nagelolie. Hierdoor blijft de natuurlijke nagel gezond en de Shellac blijft langer zitten doordat deze soepel blijft.

Shellac verwijderen:
Voor de Shellac te verwijderen gebruiken wij een speciale remover waarbij macadamia olie in verwerkt zit. Deze remover is speciaal ontwikkeld door CND om de nagel meteen ook te kunnen verzorgen en hydrateren. De nagels worden gewikkeld in een folie die 8 minuten blijft zitten. Als de folies verwijderd worden valt de shellac er zo vanaf. Hier komt dus ook geen nagelvijl aan te pas. De nagels worden tot slot verzorgt zodat het weer netjes eruit ziet.

Tijd: 45 min
Prijs: €32,50

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off