Age Repair

HomeAge Repair

Age repair (manueel)

De Age Repair behandeling is een ware verademing voor de huid die tekenen van veroudering begint te vertonen. Door de doelgerichte werking op zowel de opperhuid als de lederhuid, biedt deze behandeling een complete transformatie. De krachtige combinatie van werkstoffen trekt diep in de huidlagen en pakt de rimpels en fijne lijntjes doeltreffend aan.

De Magie van Age Repair

Eén van de meest opvallende effecten van de Age Repair behandeling is de merkbare toename in stevigheid. De huid krijgt als het ware een boost, waardoor deze weer veerkrachtiger aanvoelt. Fijne lijntjes worden subtiel gladgestreken en rimpels lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. De huid gaat stralen als nooit tevoren.

Een Stralende Teint: Minder Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen een bron van frustratie zijn voor velen. De Age Repair behandeling biedt hier echter een effectieve oplossing voor. Door de specifieke werkstoffen die in de behandeling worden gebruikt, worden pigmentvlekken zichtbaar minder. Het resultaat is een egale teint die weer jeugdigheid uitstraalt.

Een Verjongende Ervaring: De Kracht van Werkstoffen

De sleutel tot het succes van de Age Repair behandeling ligt in de zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. Deze combinatie van actieve ingrediënten werkt als een doeltreffend team om tekenen van veroudering tegen te gaan. Door hun synergetische werking dringen ze diep door in de huid, waar ze hun revitaliserende werk verrichten.

De Age Repair behandeling biedt een indrukwekkende transformatie voor de huid. Met een focus op stevigheid, het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, en het egaliseren van de teint, is deze behandeling een ware verjongingskuur. Laat je huid weer stralen en ervaar de kracht van de geselecteerde werkstoffen. Geef jezelf de geschenk van een jeugdige uitstraling met de Age Repair behandeling.

Tijd:
Prijs:

De Age repair behandeling is een ware verademing voor de huid die tekenen van veroudering begint te vertonen.

Kenmerk

De scrub Dermabrasion verwijdert dode huidcellen. De toepassing van het Anti-age-serum en vitamine C activeert het herstel van de cellen en doet pigmentvlekken vervagen. De vitaliserende massage zorgt ervoor dat de werkstoffen met hyaluronzuur optimaal worden opgenomen zodat de huid wordt verstevigd. Het masker met Collageen brengt de frisse jonge uitstraling terug.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off