Bruidsarrangement

HomeBruidsarrangement

Bruidsarrangement incl. behandeling

Bij ons exclusieve bruidsarrangement staan wij garant voor een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgt dat u op uw grote dag straalt als nooit tevoren. Ons zorgvuldig samengestelde pakket omvat een uitgebreide proef make-up sessie, een heerlijk ontspannende behandeling en professionele make-up op de dag zelf, allemaal uitgevoerd in onze salon. Wij kijken samen naar uw wensen bij ons bruidsarrangement.

De behandeling

Wij begrijpen als geen ander dat u op uw bruiloft wilt schitteren. Daarom adviseren wij om de behandeling het liefst een week voor de bruiloft in te plannen. Op de dag zelf vermijden we liever een volledige behandeling. Waarom? Omdat de huid soms kan reageren op bijvoorbeeld het harsen of licht rood kan worden door de verhoogde bloedcirculatie na een massage. Wij willen uiteraard voorkomen dat dit op uw speciale dag gebeurt.

Een gezichtsbehandeling heeft bovendien een langdurig effect. Door deze enkele dagen of een week voor de bruiloft in te plannen, zorgt u ervoor dat uw huid nog steeds straalt op het moment suprême. Het is een extra stap om ervoor te zorgen dat u zich de mooiste versie van uzelf voelt op deze bijzondere dag.

Wij staan voor u klaar

Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte bruidslook die bij u past. We luisteren naar uw wensen en werken samen met u om een look te realiseren die zowel natuurlijk als verbluffend is. Met onze zorgvuldige aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige producten, bent u verzekerd van een resultaat dat de hele dag zal blijven stralen.

Kies voor ons bruidsarrangement en laat uzelf verwennen en verzorgen, zodat u vol vertrouwen en stralend kunt genieten van de mooiste dag van uw leven. Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke herinnering te creëren.

Tip

Heb je lichte/blonde wimpers laat ze van te voren verven voor een intensere look.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off