Microdermabrasie

HomeMicrodermabrasie

Microdermabrasie (apparaat)

Microdermabrasie, een geavanceerde huidverbeterende behandeling, belooft een frisse en jeugdige uitstraling. Door middel van een intensieve peeling wordt de huid verjongd en vernieuwd, met een focus op het verstevigen van het bindweefsel en het stimuleren van nieuwe celgroei.

Collageen en elastine

Een van de opmerkelijkste effecten van microdermabrasie is de toename van collageen en elastine productie. Dit resulteert in een aanzienlijk gladdere huid die er fris uitziet. De behandeling is de sleutel tot het verwijderen van dode huidcellen, fijne lijntjes, rimpeltjes, pigment- en ouderdomsvlekken, acne, vergrote poriën, onzuiverheden en littekens.

Stimulatie van lymfedrainage

Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt de lymfedrainage gestimuleerd met behulp van een geavanceerd apparaat. Dit draagt bij aan het verbeteren van de effectiviteit van de behandeling. Vervolgens worden microkristallen tegen de huid geblazen en weer weggezogen, wat resulteert in het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van nieuwe celgroei.

Microdermabrasie biedt een veelzijdige en effectieve oplossing voor diverse huidproblemen. Door de intensieve peeling en stimulatie van collageen- en elastineproductie, belooft deze behandeling een verjongde en stralende huid. Ervaar zelf de verbluffende resultaten van microdermabrasie en geef uw huid de verzorging die het verdient. Ontdek een nieuwe dimensie van schoonheid en vitaliteit.

Is geschikt voor:

  • Littekens ook door een acne huid
  • Grove en verstopte poriën
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Een verdikte en grauwe huid.
  • Huidveroudering door zonlicht.

Kenmerk

Na deze behandeling mag uw niet in de zon/naar de sauna/intensief sporten/stofzuigen.
Deze behandeling word niet uitgevoerd in de zomer en lente.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off