Definitief ontharen

HomeDefinitief ontharen

Onze salon is erkend bij verschillende zorgverzekeraars, in de meeste gevallen wordt een behandeling hier dan ook voor vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Elektrisch ontharen

Definitief elektrisch ontharen is mogelijk op kleine oppervlakte van het lichaam, dit wordt dan ook meestal gedaan in het gelaat. Elektrisch ontharen is mogelijk bij verschillende haarkleuren dus ook met blonde haren. Met deze methode kunnen wij de haartjes individueel verwijderen. Wel zijn er meerdere behandelingen nodig, dit komt omdat de haren verschillende groeifases hebben. Ook is het niet mogelijk om alle haren in één behandeling mee te pakken omdat wij deze individueel verwijderen. Deze behandeling kan echter wel in een soort kuurverband gedaan worden, u hoeft tussentijds niet lang te wachten als nog niet alle haren verwijderd zijn. Na een aantal keer hebben de haren die in de rustfase zitten weer tijd nodig om in de groeifase te komen en kan er weer behandeld worden.

Het aantal haarfollikels ligt met je geboorte vast, dus als er één vernietigd is dan is deze ook echt weg. De meeste haren kunnen voor altijd weg blijven of in mindere mate terug groeien. Dit komt  door dat inactieve haarzakjes na verloop van tijd actief worden dus in de groeifase komen. Dit kan gebeuren door hormonen (puberteit, zwangerschap of overgang) het kan zijn dat er dan een nabehandeling nodig is.

Belangrijk!

Bij deze behandeling mag u niet scheren of epileren. Om deze behandeling te kunnen uitvoeren moeten wij de mogelijkheid hebben om het haartje met een pincet vast te kunnen pakken. Doormiddel van een klein naaldje kunnen wij het haarzakje vinden en deze met een klein stroomstootje vernietigen. Het haartje wordt na het haarzakje vernietigd te hebben ook meteen verwijderd en komt ook niet meer terug.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off