Peeling marin

HomePeeling marin

Peeling marin (manueel)

De peeling marin is een manuele behandeling die een opmerkelijk ‘New Skin Effect’ belooft, zelfs na slechts één sessie. Deze behandeling is ontworpen om diep in de huid te werken en verschillende huidproblemen aan te pakken.

Optimale resultaten met een behandelkuur

Voor wie streeft naar optimale resultaten, wordt de peeling marin behandeling aanbevolen in kuurvorm. Een reeks van deze behandelingen kan leiden tot een aanzienlijke verbetering van de huidtextuur en -uitstraling.

Effectief voor acne littekens en meer

De peeling marin is bijzonder geschikt voor de behandeling van een acne huid met littekens. Door diep in de huid door te dringen, worden littekens verminderd en krijgt de huid een gladdere textuur. Bovendien heeft de behandeling een positief effect op rimpels en fijne lijntjes.

Poriënverkleining en een egale teint

Een bijkomend voordeel van de peeling marin is de verkleining van de poriën en het bereiken van een mooie, egale teint. De behandeling zorgt voor een betere textuur van de huid, waardoor poriën minder zichtbaar worden en de huid er fris en stralend uitziet.

Stimulatie van de huidcellen: versteviging en vernieuwing

De peeling marin stimuleert de cellen in de huid, wat leidt tot versteviging en vernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een jeugdiger uitstraling en voelt deze aan als nieuw.

De peeling marin behandeling biedt een veelzijdige oplossing voor verschillende huidproblemen. Met de belofte van een ‘New Skin Effect’ na slechts één behandeling en de mogelijkheid tot een behandelkuur, is deze behandeling een waardevolle toevoeging aan het arsenaal van huidverzorging. Ervaar zelf de resultaten van de peeling marin en geef uw huid de vernieuwing en verjonging die het verdient. Ontdek een nieuwe dimensie van schoonheid en vitaliteit.

Tijd: 30 min
Prijs: €50,-

Let op!

Deze behandeling word niet uitgevoerd in de lente of zomer met veel zon!

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off