Dermo peeling – Dermabrasion

HomeDermo peeling – Dermabrasion

Dermabrasion

Dermabrasion, een huidherstellende peeling, belooft een transformatie van de zichtbare tekenen van veroudering. Met de nadruk op het verhelderen van de teint en het verminderen van pigmentvlekken, is deze peeling een waardevolle toevoeging aan uw huidverzorging.

Het resultaat van de peeling dermabrasion

Een van de opmerkelijkste effecten van Dermabrasion is het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. De behandeling zorgt voor een frissere en stralendere teint, terwijl pigmentvlekken minder opvallend worden. Dit resulteert in een jeugdiger en vitaler uiterlijk.

Maatwerk voor uw huid

Belangrijk is dat de Dermabrasion behandeling wordt afgestemd op de specifieke gevoeligheid van uw huid. Hierdoor wordt een behandeling op maat gegarandeerd, waarbij de effectiviteit wordt gemaximaliseerd en de huid optimaal wordt verzorgd.

Dermabrasion biedt een doelgerichte en effectieve benadering voor het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Met aandacht voor het verhelderen van de teint en het verminderen van pigmentvlekken, belooft deze behandeling een jeugdige en stralende huid. Ervaar zelf de verjongende kracht van Dermabrasion en geef uw huid de verzorging die het verdient. Ontdek een nieuwe dimensie van schoonheid en vitaliteit. Heeft u ook al onze andere dermo peeling gezien?

Tijd: 60 min
Prijs: €81,-

dermabrasion - huid herstellend - peeling - verzorging van de huid - verjonging

Kenmerk

De peeling exfolieert de huid. De massage stimuleert de
cel vernieuwing en bevordert het herstel van de opperhuid. Het verzachtende masker met verkoelend effect kalmeert de huid na de behandeling.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off