Age Signes Reverse

HomeAge Signes Reverse

Age Signes Reverse

Een exclusieve behandeling die onmiddellijk en zichtbaar de tekenen van veroudering langdurig en met goede anti-age resultaten aanpakt. Zoals rimpels, verlies aan stevigheid, pigmentvlekken, déhydratatie en een grauwe vermoeide huid. In deze behandeling wordt niet alleen het gezicht behandeld maar ook de hals, het décolleté en de handrug.

De scrub wordt op het gezicht, de hals, het décolleté en de handrug van beide handen aangebracht. Doordat er tijdens het exfoliëren geconcentreerd wordt op de rimpels worden deze als het ware al gladgestreken. Door de pure vitamine C in deze behandeling wordt de huid gestimuleerd, en  werkt verhelderend op pigmentvlekken. Verschillende bindweefselgrepen in de massage activeren de huid en zorgen dat de werkzame ingrediënten goed worden opgenomen. Doordat de doorbloeding geactiveerd wordt zal ook het zuurstofgehalte in de huid toenemen.

Pakt onmiddelijk tekenen van veroudering aan, verminderd pigmentvlekken. Gezicht/hals/decollete en handrug worden meegenomen.

€ 104,-
75 - 90 minuten

Voordelen van deze behandeling:

  • Verminderd rimpels
  • Verminderd pigmentvlekken
  • Verlies aan stevigheid van de huid

Meer informatie of een afspraak maken?

Bel ons gerust, stuur een mailtje, vul het contactformulier in of gebruik de whatsapp-chanfunctie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 77 477 14 35
info@beau-vital.nl
Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off