Beauté Aromatique

HomeBeauté Aromatique

Beauté Aromatique (manueel)

Beauté Aromatique, een manuele behandeling, biedt een verfrissende ervaring voor alle huidtypen. Deze ontspannende gezichtsbehandeling maakt gebruik van de actieve eigenschappen van essentiële oliën en kan worden aangepast aan elk huidtype en specifiek doel, waardoor het een veelzijdige en gepersonaliseerde benadering van huidverzorging biedt.

Actieve eigenschappen van essentiële oliën

Een kenmerk van Beauté Aromatique is het gebruik van essentiële oliën, die bekend staan om hun actieve eigenschappen. Deze oliën kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk individueel huidtype, waardoor de behandeling op maat wordt gemaakt. Dit zorgt voor een persoonlijke en effectieve benadering van huidverzorging.

Ontspanning voor de huid met Beauté Aromatique

Naast de verzorgende aspecten, staat Beauté Aromatique ook bekend om zijn ontspannende karakter. De behandeling is ontworpen om niet alleen de huid te voeden, maar ook om een gevoel van ontspanning en welzijn te bevorderen. Dit maakt het niet alleen een effectieve huidverzorgingsroutine, maar ook een verwennerij voor de zintuigen.

Direct zichtbare effecten

Het ultieme doel van deze behandeling is het bereiken van een stralende huid. De combinatie van de actieve eigenschappen van essentiële oliën en de ontspannende aanpak resulteert in direct zichtbare effecten. De huid krijgt een gezonde gloed en voelt verfrist aan.

Geschikt voor elk huidtype

Een bijzonder voordeel van Beauté Aromatique is de geschiktheid voor elk huidtype. Of het nu gaat om een droge huid, een vette huid of een gevoelige huid, deze behandeling kan worden aangepast om aan de unieke behoeften van elke huid te voldoen. Dit maakt het een veelzijdige keuze in huidverzorging.

Beauté Aromatique (Manueel) biedt meer dan alleen een gezichtsbehandeling. Het is een persoonlijke verwennerij voor de huid, waarbij de actieve eigenschappen van essentiële oliën worden gecombineerd met ontspanningstechnieken. Ervaar zelf de veelzijdigheid en effectiviteit van Beauté Aromatique en geef uw huid de verzorging en ontspanning die het verdient. Ontdek een nieuwe dimensie van schoonheid en vitaliteit. Heeft u al onze andere wellness behandelingen al gezien?

Tijd: 75 min
Prijs: €69,50

Beauté aromatique - ontspanning

Kenmerk

Essentiële oliën zorgen voor een buitengewone kracht van wekstoffen in de huid. Ontspant alle gelaatstrekken en laat de huid stralen.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off