Permanente Make-up

HomePermanente Make-up

Permanente Make-up

Bij ons bieden we een breed scala aan permanente make-up behandelingen om uw natuurlijke schoonheid te accentueren en uw dagelijkse make-up routine te vereenvoudigen. Hier zijn de verschillende soorten permanente make-up die wij aanbieden:

  • PMU Wenkbrauwen: Met permanente make-up kunnen we je wenkbrauwen vormgeven en definiëren voor een langdurige en moeiteloze uitstraling.
  • PMU Eyeliner onder: Een subtiele eyeliner onder het oog zorgt voor een heldere en frisse uitstraling, zelfs zonder dagelijkse make-up.
  • PMU Eyeliner boven: Een strakke eyeliner boven het oog kan je ogen op een natuurlijke manier accentueren.
  • PMU Eyeliner onder + boven: Voor een meer dramatische look bieden we ook de optie om zowel de boven- als onderlijn van de ogen te voorzien van permanente eyeliner.
  • PMU Lipliner: Met permanente lipliner kunnen we uw lipcontouren definiëren en uw lippen een vollere uitstraling geven.

Wij zorgen ervoor dat elke behandeling nauwkeurig en met oog voor detail wordt uitgevoerd, zodat u kunt genieten van langdurige resultaten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een van onze permanente make-up behandelingen.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/beau-vitalnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off