Huidverjonging

HomeHuidverjonging

Age signes reverse NIEUW!

Een exclusieve behandeling die onmiddellijk en zichtbaar de tekenen van veroudering langdurig en met goede anti-age resultaten aanpakt. Zoals rimpels, verlies aan stevigheid, pigmentvlekken, déhydratatie en een grauwe vermoeide huid. In deze behandeling wordt niet alleen het gezicht behandeld maar ook de hals, het décolleté en de handrug.

De scrub wordt op het gezicht, de hals, het décolleté en de handrug van beide handen aangebracht. Doordat er tijdens het exfoliëren geconcentreerd wordt op de rimpels worden deze als het ware al gladgestreken. Door de pure vitamine C in deze behandeling wordt de huid gestimuleerd, en werkt verhelderend op pigmentvlekken.
Verschillende bindweefselgrepen in de massage activeren de huid en zorgen dat de werkzame ingrediënten goed worden opgenomen. Doordat de doorbloeding geactiveerd wordt zal ook het zuurstofgehalte in de huid toenemen.

Age-repair

Age repair (Manueel)

Zuurstof toevoegende detox-behandeling

De huid wordt steviger, rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken, de pigmentvlekken worden zichtbaar verminderd. Het gezicht straalt weer.
Deze verzorging werkt in op de opperhuid en de lederhuid door de krachtige combinatie van werkstoffen die tekenen van veroudering zichtbaar verminderen.

De scrub Dermabrasion verwijdert dode huidcellen. De toepassing van het Anti-age-serum en vitamine C activeert het herstel van de cellen en doet pigmentvlekken vervagen. De vitaliserende massage zorgt ervoor dat de werkstoffen met hyaluronzuur optimaal worden opgenomen zodat de huid wordt verstevigd. Het masker met Collageen brengt de frisse jonge uitstraling terug.

age-firming

Age firming (manueel)

Liftend en verstevigend effect (gezicht, hals en decolleté)

Het gezicht wordt zichtbaar steviger: vermoeide trekken worden gelift, rimpels vervagen en de teint wordt weer stralend.

De huid oogt jonger dankzij de tweevoudige werking van de scrub. De massage ondersteund de huid en maakt ze elastischer en steviger dankzij specifieke versterkende en liftende bewegingen. De Anti-rimpeltracker met hyaluronzuur
wordt op elke rimpel gezet en egaliseert het oppervlak van de huid voor een direct zichtbaar effect.Het liftende Stevigheidsmasker voor gezicht en decolleté geeft de werkstoffen diep in de huid af.

catiovital-lifting

CatioVital Lifting (apparaat)

Directe Liftende werking met spierstimulatie

De gelaatstrekken zijn strakker en de contouren van uw gezicht tekenen zich
scherper af. Deze verzorging brengt de jeugdige stevigheid
terug.

De lymfedrainage zorgt ervoor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt.
De spierstimulatie zorgt ervoor dat de gezichtsspieren sterker worden. De ‘Lifting-massage’ wordt toegepast met essentiële oliën.

catiovital-jeunesse

Catiovital Jeunesse (apparaat)

Directe Anti-Ageing met energie voor de cellen

De huid ziet er jeugdiger en soepeler uit. De heldere teint straalt en laat de schoonheid van de huid weer zien. Deze verzorging helpt de huid weer
actief te stimuleren.

Het insluizen van werkstoffen in de diepte van de huid zorgt ervoor dat de huid er stralender en jeugdiger uitziet. De massage met essentiële oliën wordt afgestemd op het huidtype en geeft de huid weer energie.

eye-lifting

Eye lifting (apparaat)

Liftende oogbehandeling

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige oogcontouren, gericht op de behandeling van rimpels, wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en fronsrimpels.

De Oogmassage zorgt voor vermindering vermoeide oogleden. De Spierstimulatie maakt de spieren rondom de ogen sterker en hebben een ongekend liftend en verjongend effect. Het rijke serum-gel pakt rimpels, wallen en donkere kringen aan. Het Oogmasker maakt rimpels gladder.

collageen-treatment

Collageen treatment (manueel)

Verstevigende behandeling

Deze behandeling zorgt voor de opbouw van de collagene vezels waardoor de huid zichtbaar verstevigd. De huidstructuur verfijnd en geeft een zacht en verzadigd gevoel. De huid word gehydrateerd en ziet er weer stralend uit.

grand-cru-treatment

Grand Cru treatment (manueel)

Luxe anti-age behandeling

Beschermt het lichaamseigen collageen- en elastine gehalte. Bevordert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een zichtbaar verjongde teint. De gezonde cellen worden bevordert waardoor rimpels verminderen. Door de druivenpitpoeder voelen droge huidzones weer zacht en soepel en ziet de huid er zichtbaar gerevitaliseerd uit.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off