Visagie

HomeVisagie

Dag/avond make-up

Wij werken voor de visagie met het merk Malu Wilz.

Malu Wilz biedt een perfecte mix van tijdloze en moderne kleuren dat is geïnspireerd op de internationale mode. Het zijn lang houdende  producten die uitstekend door de huid worden verdragen en ook voor thuis eenvoudig in gebruik zijn. Malu Wilz is een exclusief salonmerk en ook alleen bij ons in de salon verkrijgbaar.

Bij een dag/avond make-up kijken wij samen naar een mooie look wat natuurlijk ook het beste bij de huid past. Door ons uitgebreide kleurenpalet is er heel veel mogelijk. Alle producten zijn lang houdend en blijven dan ook de hele dag zitten.

Wilt u graag advies dan helpen wij natuurlijk graag!

Bruidsmake-up incl. proef

Wij werken voor de visagie met het merk Malu Wilz.

Malu Wilz biedt een perfecte mix van tijdloze en moderne kleuren dat is geïnspireerd op de internationale mode. Het zijn lang houdende  producten die uitstekend door de huid worden verdragen.

De make-up wordt bij ons in de salon verzorgt, wij vinden het belangrijk dat wij alle kleuren en mogelijkheden bij de hand hebben. Zowel de proef make-up als de make-up op de trouwdag zelf wordt door dezelfde persoon verzorgt.

De proef make-up adviseren we in de ochtend te plannen zodat je de hele dag door kunt ervaren hoe de make-up zich houdt op de huid.

Samen kijken wij naar een passende look die bij u past.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off