Manicure

HomeManicure

Manicure

Wij werken bij de manicure met de merken Courtin en Mary Cohr. Courtin heeft een verzorgende nagelriemolie met tea tree olie die wij gebruiken om de nagelriemen nog zachter te maken en tevens goed te voeden. De nagelolie zorgt ervoor dat de nagels hun natuurlijke glans weer terug krijgen en helpt om gespleten nagels te voorkomen.

Van Mary Cohr gebruiken wij de handcrème, deze crème heeft een verstevigende werking en werkt tevens ook goed tegen pigment of ouderdomsvlekjes. De handcrème beschermt de huid tegen kou en wind. De huid is soepeler en ziet er helder en jonger uit.

De behandeling:
De nagels worden naar wens geknipt en gevijld. De handen krijgen een verzorgend badje. Hierna masseren wij de nagelriemolie in zodat deze goed kan intrekken. De nagelriemen worden allemaal goed nagekeken, deze worden terug geduwd of licht weggehaald. Als de nagels er allemaal verzorgd uitzien gebruiken wij de handcrème van Mary Cohr. De armen en handen worden even lekker gemasseerd deze crème mag dan ook blijven zitten. Als u graag nog een finishing touch wilt kunnen wij de nagels even lakken met een blanke lak van MaluWilz die meteen de nagels een verzorgende glans geeft en versterkt.

Manicure + Shellac

De nagels worden naar wens geknipt en gevijld. Hierna masseren wij de nagelriemolie in zodat deze goed kan intrekken. De nagelriemen worden allemaal goed nagekeken, deze worden terug geduwd of licht weggehaald.

Na het verzorgen van de nagels wordt de CND shellac aangebracht. CND Shellac is geen vervanger voor nagellak en geen vervanger voor kunstnagels. Het is een totaal ander concept en heeft vele voordelen.  Het blijft 2 tot 3 weken mooi zitten en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. De lak is  niet schadelijk voor de natuurlijke nagel. Dit komt omdat wij de natuurlijke nagel niet extra hoeven op te ruwen wat je bijvoorbeeld bij een kunstnagel wel moet doen.  De shellac bestaat uit meerdere dunne lage die na elke laag wordt uitgehard met een ledlamp. Het voordeel aan de shellac is dat het na de behandeling meteen droog is. Ook zitten er kleine tunneltjes in de shellac, hierdoor kan u de natuurlijke nagel evengoed verzorgen met een nagelolie. Hierdoor blijft de natuurlijke nagel gezond en de shellac blijft langer zitten doordat deze soepel blijft.

Shellac verwijderen:
Voor de Shellac te verwijderen gebruiken wij een speciale remover waarbij macadamia olie in verwerkt zit. Deze remover is speciaal ontwikkeld door CND om de nagel meteen ook te kunnen verzorgen en hydrateren. De nagels worden gewikkeld in een folie die 8 minuten blijft zitten. Als de folies verwijderd worden valt de shellac er zo vanaf. Hier komt dus ook geen nagelvijl aan te pas. De nagels worden tot slot verzorgt zodat het weer netjes eruit ziet.

color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off