Behandelingen manueel

HomeBehandelingen manueel

Manuele gezichtsbehandelingen

Wij bieden u de volgende manuele (handmatige) gezichtbehandelingen aan: Beauté Lifting: Anti-age behandeling voor elk huidtype (75 min) Beauté Aromatique: Rust gevende behandeling voor elk huidtype (75 min)

Beauté Lifting: Anti-age behandeling voor elk huidtype (75 min)

Reiniging – dieptereiniging – beweging van traceur rides met hyaluronzuur – stimulerende massage – masker – dagcrème Werking: Een direct zichtbaar liftend en verstevigend effect. Het aantal rimpels wordt spectaculair verminderd, de huid voelt vitaal en stevig aan en het gezicht ziet er jong en stralend uit. Met de Traceur Rides kogelpen wordt een geconcenteerd serum in de rimpels gestreken, deze heeft een regenererend effect om ook de diepste rimpels gladder te strijken. De stimulerende massage met Pro-Collageen zorgt ervoor dat de huid weer elastischer en steviger word. Tot slot een masker dat modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreid. Advies: Als BOOST behandeling voor een gelegenheid, of als kuur 1x per week gedurende 3 weken, daarna 1x per maand om uw huid in conditie te houden.

Beauté Aromatique: Rust gevende behandeling voor elk huidtype (75 min)

Reiniging – epileren– dieptereiniging – warmtemasker – uitreinigen – massage – masker – dagcrème Werking: Een behandeling op maat. Beauté Aromatique is een ontspannende gezichtsbehandeling afgestemd met de producten die goed zijn voor uw huid. In deze behandeling word gebruik gemaakt van essentiële oliën die hun heilzame eigenschappen verspreiden in de huid waar ze de vitale functies opwekken. Na de behandeling ziet de huid er rustiger en stralend uit. Advies: 1x per 6 weken
color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off