Behandeling met apparaat

HomeBehandeling met apparaat

Gezichtsbehandelingen met apparaat

Wij bieden u de volgende gezichtsbehandelingen aan: Catio Clean: Reiniging voor onzuivere huid, Acne Catio Vital: Voedende behandeling in de diepte voor elk huidtype Catio Vital: “Double Jeunesse”: Exclusieve voeding voor de huid Catio Lift: Spierstimulerende behandeling voor de rijpere huid Eye Repair: Specifieke oogbehandeling met massage Age Repair: Huidverbeterende behandeling voor de rijpere huid Dermo Peeling met Dermabrasie: Specifieke peeling voor de gevoelige huid Dermo Peeling met Derma PH: Intensieve Peeling voor elk huidtype

Catio Clean: Reiniging voor onzuivere huid, Acne (30 min)

Oppervlakte reiniging – dieptereiniging d.m.v. elektrode – uitreiniging – korte massage met dagcrème Werking: Een korte diepreinigende behandeling van 30 minuten die dmv een massage met een warme elektrode de huid goed reinigt. Met deze behandeling worden gifstoffen en overtollig talg verwijderd. Direct resultaat, een zuivere huid en een stralende teint. Advies: 1x per 3 weken Opmerking: Eventuele vergoeding ivm. certificering acne.

Catio Vital: Voedende behandeling in de diepte voor elk huidtype (75 min)

Oppervlakte reiniging – dieptereiniging met sauna effect – dubbele ionisatie met actieve ingrediënten – relaxmassage – masker – dagcrème Werking: Een huidverbeterende behandeling op maat, Deze behandeling reinigt de huid in de diepte dankzij het sauna-effect van het warmtemasker. De huid ademt daarna beter en neemt de werkstoffen beter op. Dmv dubbele ionisatie worden werkstoffen zoals hyaluronzuur, gehydroliseerd DNA en Vitamine C veel beter opgenomen in de kern van de huid. De huid ziet er ontspannen uit en straalt als nooit tevoren. Advies: Als BOOST behandeling voor een gelegenheid en/of als kuur 1x per week gedurende 3 weken, daarna 1x per maand als onderhoud.

Catio Vital: “Double Jeunesse”: Exclusieve voeding voor de huid (75 min)

Specifiek aan deze behandeling zijn de producten van de Nouvelle Jeunesse lijn, met 56 specifieke werkstoffen(o.a. Omega 6, vitaminen, zoutmineralen etc.) die de huid optimaal voeden in de diepere huidlagen, waardoor de levensduur van de cellen wordt bevorderd. Advies: Als BOOST behandeling voor een gelegenheid en/of als kuur 1x per week gedurende 3 weken, daarna 1x per maand als onderhoud.

Catio Lift: Spierstimulerende behandeling voor de rijpere huid (75 min)

Reiniging – dieptereiniging – drainage lymfe – spierstimulatie – lifting massage – masker – dagcrème Door leeftijd en vermoeidheid verslapt de huid en worden tekenen van veroudering zichtbaar. Catio lift werkt in de diepte door de gezichtspieren te activeren en stimuleren. De gelaatscontouren tekenen zich scherper af, rimpels en kraaienpootjes zijn zichtbaar vervaagt, de hals lijkt gelift en het gezicht ziet er jonger uit. Direct resultaat! Werking: Een drainerende stimulatie wordt gebruikt om de vitale functies van de huid te herstellen, de weefsels te draineren en de huid van zuurstof te voorzien. Met spierstimulatie worden de gezichtsspieren aan het werk gezet om de huid te stimuleren en verstevigen. De gelaatstrekken worden als het ware gelift. Tot slot een massage om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen waardoor de lifting langer effectief is. Advies: Als BOOST behandeling voor een gelegenheid en/of als kuur 1x per week gedurende 3 weken, daarna 1x per maand om Uw huid stevig te houden.

Eye Repair: Specifieke oogbehandeling met massage (50 min)

Reiniging – ionisatie rondom de ogen – massage van het oogcontour en gelaat– masker – oogcrème Een speciale behandeling ontwikkeld voor de kwetsbare huid rond om de ogen. Kringen, wallen, fijne lijntjes en rimpels (kraaienpootjes en fronslijnen) worden verminderd. Werking: Ionisatie zorgt ervoor dat de werkstoffen rondom de ogen en oogleden goed worden opgenomen, die de celvernieuwing van de huid bevorderen. Met de speciale massage word de huid rondom de ogen gedraineerd, gestimuleerd en versterkt. Tot slot een oogmasker die voor een liftend effect zorgt, de fijne lijntjes worden gladgestreken en de ogen zien er minder vermoeid uit en stralen weer. Advies: Kan apart toegepast worden of in een andere behandeling als extra toevoeging.

Age Repair: Huidverbeterende behandeling voor de rijpere huid (75 min)

Reiniging – dieptereiniging met scrub – anti-aging massage – masker – dagcrème Age Repair is een combinatie van technologie en exclusieve bewegingen en zorgt voor zichtbare verbeteringen van de tekenen van veroudering. De huid is steviger, rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken, de pigmentvlekken zijn zichtbaar verminderd en het gezicht ziet er vitaler uit. De hoge en zuivere concentraties vitamine C en de 56 cellulaire werkstoffen die ook in ziekenhuizen worden gebruikt, zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor revitalisatie van de huid. Het hyaluronzuur vult de rimpels zichtbaar op en het masker verspreidt Pro-Collageen om de huid te verstevigen. Werking: Door de speciale dieptereiniging worden dode huidcellen verwijderd waardoor nieuwe cellen worden aangemaakt. Met speciale massagetechnieken worden waardevolle werkstoffen zoals hyaluronzuur en DNA goed opgenomen in de huid die deze verstevigen. Aan het einde van de behandeling zorgt het masker met Pro-Collageen ervoor om de gerevitaliseerde huid te laten stralen en verstevigen. Advies: Als BOOST behandeling voor een gelegenheid en/of 1x per 6 weken als reguliere behandeling.

Dermo Peeling met Dermabrasie: Specifieke peeling voor de gevoelige huid (75 min)

Reiniging – peeling dermabrasion – massage – masker – dagcrème Werking: Een mechanische peeling met korrel voor de gevoelige huid. Dode huidcellen worden verwijderd d.m.v. een korrel zodat de natuurlijke huidvernieuwing op gang komt. Door een licht enzymatische werking van papaya worden dode huidcellen gescheiden van de levende laag. Met de massage word de celactiviteit gestimuleerd voor een vernieuwde huid. Tot slot een kalmerend en beschermend masker die de huid voedt en hersteld.
  • Verminderen van zichtbare huidveroudering
  • De glans weer teruggeven aan de huid
  • Vermindering van bruine vlekken (pigmentvlekken)
  • Verfijnde textuur en heldere huid.
Advies: Toepassen in de herfst/winter periode, als BOOST behandeling voor een gelegenheid en/of 1x per 6 weken

Dermo Peeling met Derma PH: Intensieve Peeling voor elk huidtype (75 min)

Reiniging – peeling Derma PH – massage – masker – dagcrème Werking: Pigmentatie word verlicht door exfoliatie in de diepte met fytinezuur en dode huidcellen worden daardoor makkelijker verwijderd. De massage stimuleert de celactiviteit voor een effect van een jonge nieuwe huid en de PH waarde word hersteld. Tot slot een kalmerend en beschermend masker die de huid voedt en hersteld.
  • Verminderen van zichtbare huidveroudering
  • De glans weer teruggeven aan de huid
  • Vermindering van bruine vlekken (pigmentvlekken)
  • Verfijnde textuur en heldere huid
  • De fruitzuren zorgen als het ware voor een nieuwe huid, na de behandeling is de teint stralender, de huid is zichtbaar zuiverder en steviger en ziet er vitaler uit.
Advies: Toepassen in de herfst/winter periode, of als BOOST behandeling voor een gelegenheid en/of als kuur 1x per 3 weken gedurende 9 weken, daarna 1x per 4 á 6 weken.
color
https://beau-vital.nl/wp-content/themes/hazel/
https://beau-vital.nl/
#91a63d
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off